Ha röviden szeretnénk összefoglalni, a legtalálóbb kifejezés rá, hogy egy új generációs randivonal a 30 feletti társkeresők számára.

A manapság oly divatos online ismerkedésnél sokan elcsábulnak az ingyenes regisztráció hallatán.

Majd később csalódottan tapasztalják, ha levelezni szeretnének, vagy adott esetben megnézni kik látogattak az adatlapunkra, kinek tetszünk, bizony már hozzá van kötve egy bizonyos összeghez.  Tehát mindenképpen a zsebünkbe kell nyúlni, ha valóban tudni szeretnénk ki, mikor nézett rá az adatlapunkra, vagy szeretné felvenni velünk a kapcsolatot.

Nos, a 30felett.hu társkereső esetében az ismerkedés teljesen ingyenes. Bármilyen formában felvehetjük egymással a kapcsolatot, nincs lekorlátozva semmi és legfőképp nincs előfizetéshez kötve a szerelem megtalálása!

Természetesen, ha valakinek egyedi igényei vannak, vagy adott esetben nincs ideje, szívesen ránk bízhatja magát, hogy a 30felett csapata keresse meg számára a megfelelő társat. Tehát, ha klubtag akarsz lenni, nem kell mást tenned, csak írj a hello@30felett.hu email címre és elküldjük részedre a kért információt.


Hozzászólás


BEJELENTKEZÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
REGISZTRÁLOK MÉG NEM VAGY TAGUNK?

 
×
ELFEJTETTED A JELSZŐD?
×

Fel