Manapság úgy érezhetjük, hogy egyre nehezebb ismerkednünk, hiszen egy folyton változó, rohanó világban élünk.

Ugyanakkor, ha jól belegondolunk, az előző évszázadokban sokkal nehezebb dolga volt a nőknek, de talán még a férfiaknak is, hiszen nem feltétlen ők döntöttek arról, hogy ki legyen a párjuk, férjük, feleségük, kivel kell leélni az életüket.

A mai harmincasok csak nagyanyáiktól ismerhetik azokat a bizonyos ismerkedős bálokat, amikor az anyukák elkísérték a lányukat a szórakozóhelyre, ahol a táncolni vágyó férfiak a mamától kérhették őket fel.

Gondoljunk, csak bele, hogy akkoriban hány olyan házasság született, ahol nem a házasulandó felek döntöttek arról , hogy kivel is kössék össze az életüket.

Nos, ha ebből a szemszögből vizsgáljuk, ugye most mennyivel könnyebb dolgunk van, hiszen a munkahelyen, vagy szórakozóhelyen is van lehetőségünk ismerkedni, nem szükséges senki engedélye.

Az internet megjelenésével, elterjedésével pedig kinyíltak olyan kapuk, melyek még könnyebbé teszik a társtalálást. Ha valaki kevésbé nyitott, kicsit félszegebb akár nőről vagy férfiról is legyen szó, a munkahelyi,  vagy egyéb szociális környezet nem feltétlen megfelelő a partner keresésre.

Most ők is megtalálhatják a számításukat, hiszen számos közösségi oldal és ingyenes társkereső biztosít olyan felületet, ahol bátran ismerkedhetünk.


Hozzászólás


BEJELENTKEZÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
REGISZTRÁLOK MÉG NEM VAGY TAGUNK?

 
×
ELFEJTETTED A JELSZŐD?
×

Fel