Megkérdeztük Myrtillt, x éve praktizáló jós és asztrológust, hogy vajon a csillagjegyekre mennyire érdemes odafigyelni az ismerkedés során.

A 12 állatövi jegy mindegyike tartogat pozitív, negatív tulajdonságokat egyaránt, de ahhoz hogy pontosan ki illik össze a másikkal, tudnunk kell a születésünk pontos időpontját, óra, percet.

Mégis miért jó tudni, hogy a kiszemelt személy milyen csillagjegybe tartozik? Talán azért mert ha már van némi előképzettségünk, ismeretünk arról, hogy egyes jegyek milyen jellemzőkkel bírnak, könnyebben tudunk a másikhoz alkalmazkodni.

Nincsenek véletlen találkozások, hiszen minden szereplő okkal érkezik az életünkbe és ott is marad, ameddig van feladata.

Természetesen a szerelem kialakulását nem csillajegyek befolyásolják. A szerelem az a lélekút, ami a legnagyobb változást hozhatja az életünkbe, tele érzéssel, önmagunk megélésével, arra tanítanak a szerelmi kapcsolatok, hogy merjük vállalni a saját érzéseinket, szeressük önmagunkat, és fogalmazzuk meg mik az igényeink, az értékrendünk és valósítsuk meg önmagunkat egy társ oldalán.

Mivel senkit nem szeretnénk előre befolyásolni azzal, hogy leírjuk az egyes csillagjegyekhez mely jegyek passzolnak a legjobban, inkább azt javasoljuk, ha sikerült az első randi és működik a kémia és szeretnétek továbblépni a pontos születési információk birtokában nézzetek körül az asztrológia világában.


Hozzászólás


BEJELENTKEZÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
REGISZTRÁLOK MÉG NEM VAGY TAGUNK?

 
×
ELFEJTETTED A JELSZŐD?
×

Fel