Társkereső Klub 30 Felett

Ha minél előbb biztosra akarsz menni, vagy nem akarsz túl sok ismeretlennel találkozni ahhoz, hogy megtaláld az Igazit, a társad, akivel együtt tervezhetitek a jövőt, válaszd a társkereső klubtagságot!

Klubtagként sok segítségre számíthatsz tőlünk.

Egy írásos kérdéssor kitöltését és visszaküldését követően a klubtagok és a 30felett.hu weboldalon regisztrált tagok közül mi majd kiválasztjuk az elképzeléseidnek megfelelő partnerjelölteket, és segítünk a megismerkedésetekben.

Részt vehetsz tematikus ismerkedési estjeinken, rendezvényeinken, ahol hozzád hasonló érdeklődési körű társkeresőkkel találkozhatsz egy vacsorán, egy táncos esten, egy színházi előadáson, egy koncerten, egy sporteseményen, egy főzőtanfolyamon, egy kiránduláson, vagy egy néhány napos utazáson.

A klubtagság díja bruttó 63 500 Ft.  A tagdíj befizetésével korlátlan idejű társkereső klubtagságra leszel jogosult. Vagyis egyszeri díjbefizetéssel mindaddig a társkereső klub tagja maradsz, amíg közösen meg nem találjuk a társad.

Ha te is szeretnél klubtag lenni, küldj egy e-mailt a hello@30felett.hu címünkre.

A tárgyba a következőt írd: Társkereső klub

Egy válasz e-mailben elküldjük neked a kérdőívet. A kitöltött kérdőív visszaérkezése után 8 nap áll rendelkezésedre a tagsági díj befizetésére. Hogy ez hogyan történhet, és mik lesznek a további tennivalók, arról e-mailben értesítünk majd.

Biztosan tetszeni fog!

Szeretettel várunk!

Addig is szép és boldog napokat kívánunk:

Ági és Betti

BEJELENTKEZÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
REGISZTRÁLOK MÉG NEM VAGY TAGUNK?

 
×
ELFEJTETTED A JELSZŐD?
×

Fel